Cekic Advocatuur

Over ons

Çekiç Advocatuur is een jong en ambitieus advocatenkantoor in Amsterdam West, gespecialiseerd in civiel en bestuursrecht.

Mr. G. Çekiç staat voor een persoonlijke en betrokken aanpak. Zij kan u adviseren en bijstaan op het gebied van personen- en familierecht, huurrecht en sociale zekerheidsrecht. Wenst u bijvoorbeeld te scheiden, alimentatie te vorderen of een omgangsregeling te treffen? Heeft u een huurschuld en dreigt de verhuurder met ontruiming? Of bent u verhuurder en wenst u advies over het opstellen van een huurovereenkomst of het ontbinden van het huurcontract? Voor al die vragen kunt u voor advies terecht bij Çekiç Advocatuur.

Bij Çekiç advocatuur kunt u voorts terecht voor bezwaar en beroepsprocedures tegen de overheid (gemeente of UWV), bijvoorbeeld als uw uitkering wordt stopgezet dan wel teruggevorderd.

Çekiç Advocatuur heeft daarnaast bijzondere aandacht voor het onderwijsrecht. Zo kunt u bij Çekiç Advocatuur terecht als uw kind dreigt te worden verwijderd van school of als u een probleem heeft met DUO. Het kantoor onderscheidt zich door de makkelijke toegankelijkheid en het directe contact met de advocaat.

Mr. G. Çekiç (Gülsüm) is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in de richting Sociaal recht en Strafrecht. Tijdens haar studie heeft zij zich als vrijwilliger ingezet voor de Rechtswinkel Amsterdam. Zij is medeoprichter van het jongerenplatform Young Amsterdam. In haar vrije tijd coacht zij jongeren op het gebied van onderwijs en persoonlijke ontwikkeling door middel van kickboks trainingen.

Mr. G. Çekiç spreekt Nederlands, Turks en Engels.

Rechtsgebiedenregister NOvA

Gülsüm heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) op de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en familierecht, waaronder:
    – Echtscheidingen, alimentatiezaken en omgangsregelingen


Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.