Cekic Advocatuur

Huurrecht

Cekic Advocatuur adviseert en procedeert in zaken die betrekking hebben op huur en verhuur van bedrijfsruimtes en woonruimte.

De rechten en plichten van de verhuurder en huurder staan centraal in het huurrecht. Beide hebben hun eigen verantwoording om deze rechten en plichten na te leven. Dit gebeurt niet altijd, of op tijd, waardoor u voor problemen komt te staan. Huurt u een woonruimte of bedrijfsruimte en heeft u een conflict met uw verhuurder? Dreigt u uit huis gezet te worden, heeft u een huurachterstand of een ander huurgeschil? Dan sta ik u graag bij.

Ook in tijden van Corona ontstaan er verschillende huurgeschillen. Heeft u hierdoor een huurachterstand opgelopen en dreigt uw verhuurder met ontruiming of weigert de verhuurder u huurkorting te geven? Dan is het raadzaam om een advocaat in te schakelen die uw belangen behartigt.

U kunt ondersteuning krijgen bij de volgende juridische vraagstukken:

  • Ontruiming;
  • Huurachterstand;
  • Beëindiging huurovereenkomst;
  • Huurverhoging/ huurkorting;

Hieronder treft u een link naar uitspraken waarin mr. G. Çekiç bijstand heeft verleend in arbeidsrecht:

Cekic-Advocatuur-Huurrecht

Tarieven

Mr. G. Çekiç werkt zowel met een uurtarief als met gefinancierde rechtsbijstand. Afhankelijk van uw inkomen kunt u in aanmerking komen voor hulp vanuit de overheid. Mr. G. Çekiç controleert op basis van uw inkomen of u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt. Indien dit het geval is, wordt aan u een eigen bijdrage opgelegd en het resterende deel van de juridische kosten vergoed door de overheid. In sommige gevallen kunt u voor de opgelegde eigen bijdrage in aanmerking komen voor bijzondere bijstand. Dit houdt in dat de gemeente deze kosten voor u betaalt. Tijdens een intake bespreekt mr. G. Çekiç altijd welke kosten gemoeid zijn met uw zaak.